Yrityksen tarina

Ihanaa, että löysit Smiling Design verkkokauppaan! Tältä sivulta voit lukea, mistä yritykseni lähti liikkeelle, mitkä sen arvot ovat ja mikä sitä ohjaa eteenpäin.

Designia vahvalla visuaalisuudella

Kaikki alkoi vuonna 2020, kun etsin korona-ajan keskellä uutta ammatillista suuntaa. Olen aina elänyt visuaalisuuden kautta ja nautin valtavasti erilaisten asioiden luomisesta. Hetken mielijohteesta päätin kesän aikana alkaa valmistamaan koruja - ensin itselleni ja ystävilleni. Vähitellen keräsin kokemusta, opiskelin uusia tekniikoita ja kehityin tekemisessäni. Korut alkoivat saada suosiota muidenkin silmissä ja niin minusta tuli koruyrittäjä. Perustin verkkokaupan ja aloin myydä koruja kaikkialle Suomeen.

Aito intohimo ohjaa

Yritykseni on minulle sydämen asia ja valmistan jokaisen tuotteen huolellisesti omalla kotistudiollani Päijät-Hämeessä. Smiling Design onkin yhden naisen unelma luoda jotain kaunista ja kestävää, antaa aihetta hymyyn ja tuoda maailmaan ripaus positiivisuutta lisää. Koska korujen ja muiden asusteiden valmistaminen on intohimoni, olen käyttänyt lukuisia työtunteja tutkien erilaisia tekniikoita ja materiaaleja. Tavoitteeni on luoda mahdollisimman laadukkaita, pitkäikäisiä koruja. Käytän vain hyväksi ja turvalliseksi todettuja kevyitä materiaaleja ja kierrätän niin paljon kuin pystyn.

Tavoitteena ainutlaatuisuus

Vuonna 2024 kehitän toimintaa entisestään ja suunnittelen alusta lähtien ainutlaatuisia tuotteita hyödyntäen mm. 3D-tulostusta. Tulostuksen avulla pystyn luomaan koruille sellaisia muotteja, joita ei ole käytössä muilla. Muottien avulla luon koruille aihion, josta lähden työstämään korua käsin. Käsityö tuo jokaiseen tuotteeseen omaa ilmettään, tuotteet eivät todellakaan tule liukuhihnalta vaan käyvät läpi pitkän prosessin omien käsieni kautta. Haluan valmistaa koruja, joita asiakkaani voivat kantaa ilolla ja ylpeydellä. Ainutlaatuisia tuotteita ainutlaatuiselle sinulle.


- Johanna, Smiling Designin perustaja