Yrityksen tarina

Ihanaa, että löysit Smiling Design verkkokauppaan! Tältä sivulta voit lukea, mistä yritys lähti liikkeelle ja mikä sitä ohjaa eteenpäin.

Designia vahvalla visuaalisuudella

Kaikki alkoi vuonna 2020, kun etsin korona-ajan keskellä uutta ammatillista suuntaa. Olen aina elänyt visuaalisuuden kautta ja nautin valtavasti erilaisten asioiden luomisesta. Hetken mielijohteesta päätin alkaa valmistamaan koruja - ensin itselleni ja ystävilleni. Vähitellen korut saivat suosiota muidenkin silmissä ja niin minusta tuli täysipäiväinen koruyrittäjä.

Aito intohimo ohjaa

Yritykseni on minulle sydämen asia ja valmistan jokaisen tuotteen huolella omalla studiollani Päijät-Hämeessä. Smiling Design onkin yhden naisen unelma luoda jotain kaunista ja kestävää, antaa aihetta hymyyn ja tuoda maailmaan ripaus positiivisuutta lisää. Koska korujen ja muiden tuotteiden valmistaminen on intohimoni, olen käyttänyt lukuisia työtunteja tutkien erilaisia tekniikoita ja materiaaleja. Tavoitteeni on luoda mahdollisimman laadukkaita koruja juuri sinulle.

Tavoitteena ainutlaatuisuus

Vuonna 2023 kehitän toimintaa entisestään ja suunnittelen alusta lähtien ainutlaatuisia tuotteita hyödyntäen mm. 3D-tulostusta. Tulostimen avulla pystyn luomaan koruille muotteja, joita ei ole yleisessä käytössä. Lisäksi sekoitan lähes kaikki koruissa käyttämäni värit itse. Jokainen asiakkaani on ainutlaatuinen, siksi haluan tehdä heidän veroisiaan tuotteita.


- Johanna, Smiling Designin perustaja