Korujen hoito-ohjeet

Smiling Design korut on suunniteltu kestämään käyttöä, ja hyvällä hoidolla pidennät niiden ikää entisestään. Tässä on sinulle vinkkejä, miten saat ihanat korusi kestämään hyvänä mahdollisimman pitkään.

Korujen säilytys

Säilytä korut kuivassa paikassa, suojassa suoralta auringolta sekä kuumuudelta. Auringonvalo voi pitkässä juoksussa haalistaa korujen väriä. Parasta on, jos korut saavat hengähtää omassa tilassaan esim. tiiviissä rasiassa. Verkkokaupastamme saat ostettua koruille oman pienen säilytysrasian.

Vältä kosketusta muihin koruihin sekä turhaa hankausta, ettei korujen pinta pääse naarmuuntumaan. Myös koruteline on hyvä vaihtoehto korujen säilytykseen.

Ota korut mieluiten pois ennen uimista tai peseytymistä. Jatkuva kastuminen voi heikentää korujen rakennetta. Koruja ei kannata altistaa kemikaaleille, kuten hiuslakka tai hajuvesi, joten puethan korut vasta viimeisenä osana upeaa asuasi.

Korujen puhdistus

Puhdista likaantunut koru kevyesti kostutetulla pehmeällä liinalla. Vältä vahvoja, hankaavia puhdistusaineita, jotka voivat vahingoittaa korun pintaa. Metalliosia voit tarvittaessa kiillottaa metallinpuhdistusaineella tai -liinalla.

Korujen hoito-ohjeet