Käyttöehdot

Päivitetty 20.1.2023

Käyttöehdot

Yleistä

Tätä sivustoa ylläpitää Smiling Design (Y-tunnus 3179545-9). Smiling Design tarjoaa tällä sivustolla saatavilla olevat tiedot sinulle, jos hyväksyt nämä ehdot ja käytännöt. Käyttöehdot koskevat kaikkia sivuston käyttäjiä rajoituksetta.

Lue käyttöehdot huolellisesti ennen kuin käytät tätä verkkosivustoa. Käyttämällä mitä tahansa sivuston osaa tai liikkumalla sivustolla, hyväksyt nämä käyttöehdot.

Verkkokaupan ehdot

Smiling Design myy verkkokauppansa tuotteita täysi-ikäisille henkilöille ja yrityksille Suomessa sekä tietyissä muissa EU-maissa. Alle 18-vuotiaalta vaaditaan huoltajan suostumus tilaamiseen. Hyväksymällä nämä käyttöehdot, vakuutat olevasi vähintään täysi-ikäinen tai että sinulla on huoltajasi suostumus.

Et saa käyttää tuotteitamme mihinkään laittomaan tai luvattomaan tarkoitukseen, etkä jäljentää, kopioida tai myydä eteenpäin (luvatta) mitään sivustolla olevaa sisältöä tai myytävää tuotetta/palvelua.

Näiden käyttöehtojen rikkominen voi johtaa siihen, että asiakkaan palveleminen lopetetaan välittömästi. Pidätämme oikeuden kieltäytyä myymästä tuotetta/palvelua koska tahansa, mistä tahansa syystä.

Tietojen tarkkuus ja oikeellisuus

Smiling Design ei ole vastuussa, jos tällä sivustolla tarjottavat tiedot eivät joiltain osin pidä paikkaansa tai ole ajankohtaisia. Sivustolla tarjottava aineisto on vain yleistietoa, jonka lukemisessa ja tulkinnassa tulee käyttää harkintaa. Kaikki luottamus tämän sivuston aineistoon on asiakkaan vastuulla.


Hinta- ja toimitusmuutokset

Smiling Design pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtoja ja -hintoja sekä tuotteiden hintoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Asiakkaan tulee tutustua kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Pidätämme oikeuden lopettaa tuotteiden/palvelun myynnin tai toimittamisen koska tahansa ilman ennakkovaroitusta.


Tuotteet

Smiling Design valmistaa tuotteet pääasiassa käsityönä, jonka myötä jokainen tuote on aina ainutlaatuinen. Tämän vuoksi niissä voi esiintyä pieniä väri- tai kokoeroja toisiinsa tai tuotekuviin nähden. Tuotekuvaukset ovat aina mahdollisimman tarkkoja, mutta pidätämme oikeuden tehdä niihin muutoksia aina tarvittaessa. Asiakas voi aina esittää lisäkysymyksiä tuotteiden ominaisuuksista ennen ostopäätöksen tekemistä.

Tietyt tuotteet voivat olla saatavilla vain verkossa, kun taas toiset ovat myynnissä esim. jälleenmyyjällä tai tapahtumissa. Mallistossa tapahtuu säännöllisesti vaihtelua ja jotkin tuotteet voivat olla täysin uniikkeja ja yksittäisiä. Tuotteita on yleensä aina rajallinen määrä, eikä samanlaista tuotetta välttämättä valmisteta enää koskaan lisää, kun se on myyty loppuun.

Pidätämme oikeuden, mutta emme ole velvollisia, rajoittamaan tuotteiden myyntiä tietyille maantieteellisille alueille tai asiakasryhmille. Voimme käyttää tätä oikeutta tapauskohtaisesti.


Tilaaminen ja maksaminen

Pidätämme oikeuden kieltäytyä tekemästäsi tilauksesta. Voimme harkintamme mukaan rajoittaa ostomääriä henkilöä, kotitaloutta tai tilausta kohti. Jos teemme muutoksen tai peruutamme tilauksen, yritämme aina tiedottaa siitä asiakkaalle ottamalla yhteyttä tilauksen yhteydessä annetulla sähköpostiosoitteella, laskutusosoitteella tai puhelinnumerolla.

Ostamalla tuotteen/tuotteita/palvelun, suostut toimittamaan oikeat, ajantasaiset ja täydelliset yhteystiedot sekä täyttämään maksutietosi tilauksen vaatimalla tavalla.


Virhetilanteet

Joskus sivustollamme voi olla tietoja, jotka sisältävät kirjoitusvirheitä tai epätarkkuuksia liittyen mm. tuotekuvauksiin, hintoihin, tarjouksiin, toimitusmaksuihin, kuljetusaikoihin tai saatavuuteen. Pidätämme oikeuden korjata virheet ja muuttaa tai päivittää tietoja milloin tahansa. Lisäksi voimme koska tahansa peruuttaa tilauksen, johon liittyy virheellisiä tietoja.

Tuote- tai keräilyvirheiden suhteen ole aina yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla info@smilingdesign.fi.


Asiakaspalvelu

Mikäli sinulla on kysyttävää käyttöehtoihin tai sivuston käyttöön liittyen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Palvelemme sinua sähköpostitse info@smilingdesign.fi 24 tunnin kuluessa (arkipäivisin).