Uutta: käsintehdyt hiusklipsit

Uutta: käsintehdyt hiusklipsit

*Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021*

Verkkokaupan valikoima on taas kasvanut yhdellä uudella tuotteella: hiusklipsit. Klipsi on ihana, kevyt ja monikäyttöinen asuste, jolla piristät kaunista kampaustasi tai pelastat huonommankin hiuspäivän.

Hiuskorun materiaalina käytän monipuolista polymeerimassaa, mikä auttaa tekemään siitä uskomattoman mukavan käytössä. Kyseinen massa kun on todella kevyttä. Ja mikä parasta, massa mahdollistaa vaikka minkälaisten väriyhdistelmien tekemisen. Kiinnitykseen valitsin metallisen alligaattori-klipsin, joka pysyy napakasti hiuksissa, muttei kuitenkaan revi niitä mukanaan. 6,5 cm pitkä hiusklipsi on maltillisen kokoinen, mutta silti riittävän iso että se takuulla huomataan.

Valikoimassa on tällä hetkellä kaksi mallia klipsejä: soikea Octavia ja suipompi (hih, mikä sana!) Daia. Tein sekä yksivärisiä klipsejä että todella näyttäviä glitter-versioita. Glitterit kiinnitän huolellisesti lakan avulla, kuten aina. Tykkään itse siitä, että päivän asusteen voi valita oman fiiliksen mukaan. Välillä sitä haluaa jotain vähän simppelimpää, mutta seuraavana päivänä voikin sitten hehkua ihan täydellä voimalla.

Jos valmiissa valikoimassa ei ole toivomaasi väriä, laita viestiä tai jätä vaikka kommentti, niin tehdään sulle ihan oma!

- Johanna

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.