Soijavahakynttilän ABC

Soijavahakynttilän ABC

*Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2021*

Tänään on julkaistu Smiling Design verkkokaupan ensimmäiset kynttilät! Oon hurjan innoissani, koska kynttilät tuovat tähän vuodenaikaan ihan omaa tunnelmaansa ja on ihana pystyä valmistamaan niitä teille. Kaikki meidän kynttilät valmistetaan käsityönä 100 % luonnollisesta soijavahasta. Kerron nyt hieman soijavahasta materiaalina.

Soijavaha on biohajoava, ekologinen ja vegaaninen materiaali, jonka voi helposti kierrättää biojätteen mukana. Soijavahasta tehty kynttilä palaa tasaisella, vahvalla liekillä, eikä nokea tai savuta juuri ollenkaan. Lisäksi luonnonvahasta tehty, tuoksuton kynttilä on tavallista parafiinikynttilää miellyttävämpi myös mm. allergiselle ihmiselle. Jatkossa valikoimaamme tulee ehkä erilliset tuoksukynttilät, mutta pöytäkynttilämme ovat tuoksuttomia.

Muistathan laittaa soijavahasta tehdyn kynttilän alle palamattoman, kuumuutta kestävän astian. Luonnonvaha on melko pehmeää, joten se valuttaa jonkin verran. Voit hyvin käyttää esim. kaunista lautasta, koska soijavahan saa pestyä pinnasta pois käytön jälkeen. Ethän koskaan jätä palavaa kynttilää vahtimatta.

Kynttilävalikoimamme ensimmäiset tuotteet ovat ihanat kuplakynttilät, joita saa seuraavissa väreissä: luonnonvalkoinen, vaaleanpunainen, harmaanbeige, persikka, laventeli ja pastellivihreä. Jos nämä menestyvät hyvin, tulee valikoima laajenemaan pian muunkin muotoisilla kynttilöillä. Toivon kovasti, että tykkäätte näistä rakkaudella tehdyistä tuotteista.

Aivan ihania hetkiä kynttilöiden parissa!

- Johanna

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.