Muutoksia vuodelle 2022

Muutoksia vuodelle 2022

*Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2022*

Hyvää vuoden 2022 alkua! Verkkokauppani ensimmäinen vuosi on nyt takanapäin ja mikä vuosi se olikaan. Tuotekehitystä tapahtui todella paljon, tuotevalikoima moninkertaistui ja verkkokaupan ilme uudistui täysin. Vuoden aikana sain paljon uusia asiakkaita ja ihania jälleenmyyjiä, mistä olen valtavan kiitollinen.

Tarkistuksia hintoihin

Koska moni asia on tosiaankin kehittynyt vuoden aikana, näin vuodenvaihteessa oli aika tehdä tarkistuksia joidenkin tuotteiden hintoihin. Fakta on, että materiaali- ja logistiikkakustannukset nousevat jatkuvasti, joten on laskettava tarkkaan, millä tasolla tuotteiden hintoja on varaa pitää. Koska korut olivat ensimmäinen tuoteryhmä, hintatarkistukset koskivat pääasiassa niitä. Haluan pitää tuotteet kohtuuhintaisina ja hinnoittelun läpinäkyvänä, joten nostin hintoja maltillisesti. Joissain tuotteissa hinta jopa laski. Näin saatiin yhteneväisyyttä tuotteiden hintoihin.

Useampia toimitusvaihtoehtoja

Kun perustin verkkokaupan, saatavilla oli vain kirjetoimitus. Asiakaspalautteiden ja tuotevalikoiman laajentumisen myötä olen lisännyt useita eri toimitusvaihtoehtoja. Pienemmille tuotteille, kuten koruille, on saatavilla tavallisen kirjeen lisäksi kirje Plus-merkillä, Postin Pikkupaketti sekä Matkahuollon XXS-paketti. Nämä ovat kustannustehokkaita ja nopeampia vaihtoehtoja kirjepostille. Isommat tuotteet, kuten kynttilät, toimitetaan joko Postin tai Matkahuollon pakettina.

Ilmainen toimitus säilyy

Ilmaisen toimituksen raja on 1.1.22 alkaen 65 e, eli jos tilaat tuotteita yli 65 eurolla, saat valitsemasi toimituksen maksutta. Raja oli aiemmin hieman matalampi, mutta postikulut ovat niin korkeat etenkin meille pienyrityksille, että sitä oli nostettava hieman.

Loppuun haluan kiittää jokaista asiakasta ja yhteistyökumppaniani vuodesta 2021. Te mahdollistatte unelmani toteutumisen!

- Johanna

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.